Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ILMOITUSTAULU

10.12.2012 Ratsutila Rautakaviot palaa tauolta! Vanhat hoitajat on poistettu epäaktiivisuuden vuoksi, jos haluatte jatkaa, niin laittakaa viestiä. Tarkoituksena olisi saada toiminta käyntiin jo ennen joulua, viimeistään ensi vuoden alussa. 

14.02.2012 Iloista ystävänpäivää !

02.01.2012 Hyvää uutta vuotta !

11.12.2011. Päivitys.(Erit. kisakalenteri!)

05.12.2011 Päivittelin taas pitkästä aikaa.

18.09.2011 Ratsutilan 1-vuotissyntymäpäivä !!

04.07.2011 Ratsutilalle on tulossa yksi vuokrahevonen heinäkuun ajaksi. Toivottakaahan Dismet tervetulleeksi !

16.06.2011 -Mirka-  is back ! Kiitokset Tuikulle tallin valvomisesta poissaoloni aikana.

 

Tervetuloa Ratsutila Rautakavioon !

 

Ratsutila Rautakaviot on virtuaalitalli ja kaikki sen hevoset, paikat yms. ovat täysin kuvitteellisia. Talli ei ole ollut olemassa kovinkaan pitkään, perustettu 18.09.2010.

Keski- Suomessa on kaupunki nimeltään Mustikkaharju, joka tosin muistuttaa maalaispitäjää, aivan ydinkeskustaa lukuunottamatta. Siellä, lähellä Vanhaa Lehtometsää ja kirkasvetistä Uikkulampea, lepäävät Ratsutila Rautakavion maat.

Ratsutila oli ennen suuri kartano,  jonka navetassa oli eniten lehmiä koko maakunnan alueella. 2000- luvun alkupuolella tilaa remontoitiin ja remontin yhteydessä sortumaisillaan  ollut navetta muutettiin talliksi. Vanhoista kartano- ajoista tilalla on edelleen muistuttamassa majesteetinen päärakennus, jossa tallin omistaja ja ratsastuksenopettaja Mirka asuu.

    Tila

Ratsutilan alueella on kaksi tallirakennusta, yksi suurempi (n. 20 karsinaa) sekä pienempi (n. 10 karsinaa ). Pikku-tallissa majailevat yksityisomistuksessa olevat hevoset ja varsat emineen.

Ratsutilalta  löytyvät myös kartano, jossa tallinomistaja Mirka asuu, sekä aitta, jossa on ns. hoitajien tilat. ( WC, suihku, naulakkoja ja kaappeja omille tavaroille )

Pihalta löytyvät maneesi, tavallinen kenttä sekä maastoestekenttä ( kumparekenttä). Tilaa ympäröivässä luonnossa on monia ratsastuspolkuja ja  " Risukko", maastoesterata. Läheinen Uikkulampi on kuin tehty hevosten uittamiseen kuumana kesäpäivänä.

 

Viihtykää !

-Mirka-

Ylägrafiikka : Kuva Copyright (C) Vapaitakuvia

                  Teksti, tausta yms: Copyright (C) -Mirka- Ratsutila Rautakaviot

 

 

Olemme STVRL-jäsentalli. 

 

(C) -Mirka- Ratsutila Rautakaviot

 

 

 

©2019 Ratsutila Rautakaviot - suntuubi.com